Get Adobe Flash player

Wie zijn wij?

Wie is wadfantastisch.nl? 


Wadfantastisch.nl is begonnen als een website voor en van de wadden. De oprichters Henk Hockelmann en Marten de Jong hadden in 2004  het idee opgedaan om een website te maken, waar iedereen die op de wadden woont of op vakantie is geweest hun foto's, verhalen en belevingen konden delen met de rest van de wereld. Eigenlijk een soort van "Facebook" maar dan voor de eilanden.

Helaas is door onvoldoende tijd en niet de juiste "know-how' de site nooit echt groot geworden. In de jaren na oprichting heeft wadfantastisch.nl wel diverse dingen gedaan om de site aandacht te geven, zo hebben Henk en Marten diverse dingen ontworpen om te verkopen op de openmarkten op het eiland: de enige echte "I love Schiermonnikoog" T-shirts , Eilander konijnenkeutels en de dvd eilanders.

Na een aantal jaren rust ging Marten verhuizen naar de wal en bleef Henk over. En de site wadfantastisch.nl kwam op een laag pitje te staan. Wel ging Henk verder met de naam " wadfantastisch.nl " Henk gebruikte de naam voor o.a. Website ontwerp, website onderhoud , promo's voor bedrijven, verhuur van klozumkleding en sinds 2011 is "wadfantastisch.nl" het bedrijf achter de realisatie van Schiermonnikoog TV.


Wadfantastisch.nl hoopt in de toekomst een vertrouwde partner te worden van diverse bedrijven en instellingen op het gebied van media, entertainment en veel meer.


voor meer informatie neem contact op met Henk Hockelmann.