AniMaartje.nl

Animaartje.nl is een creatief project waar wij ook onze diensten aan aanbieden. Dit project is door Maartje Withagen opgezet. Eerst op haar eigen Facebook. Op het moment dat de horeca dicht ging samen maar toch apart spelletjes spelen. Wat als klein onschuldig ideetje is gestart is nu al uitgegroeid naar een veel groter geheel. Telkens met een heleboel deelnemers. Wadfantastisch.nl heeft vanaf het begin dit leuke initiatief gesteund door creatief mee te denken. Op het moment dat de aanvragen om mee te spelen groter werden is een Facebook bedrijfspagina AniMaartjeteam en Instagram AniMaartjeteam opgezet.

Omdat deze pagina bleef groeien heeft Wadfantastisch.nl, als onderdeel van het Animaartjeteam, in juni 2021 ook een eigen website (aniMaartje.nl) gecreëerd. Naast de Facebook en Instagram spelletjes laat Maartje de mensen nu ook genieten van door haarzelf en gastschrijvers gemaakte blogs. Wij zijn dan ook trots dat wij partner mogen zijn van dit leuke initiatief.

Frysk: Animaartje.nl is in kreatyf projekt dêr’t wy ek ús tsjinsten oan oanbiede. Dit projekt is opset troch Maartje Withagen. Earst op har eigen Facebookwebside. Doe’t de horeka yndustry sluten, mar noch spielje apart spielje. Wat begon as in lyts, ûnskuldich idee is al útgroeid ta in folle grutter gehiel. Elke kear mei in soad dielnimmers. Wadfantastisch.nl hat dit leuke inisjatyf fan it begjin ôf stipe troch kreatyf mei te tinken. Doe’t de fersiken om mei har te spyljen tanommen, waarden in Facebook-bedriuwside AniMaartjeteam en Instagram AniMaartjeteam oprjochte.

Om’t dizze pagina trochgroeit, makke Wadfantastisch.nl, as ûnderdiel fan it Animaartje-team, yn juny 2021 ek in eigen webside. Neist de Facebook- en Instagram-spultsjes lit Maartje no ek minsken genietsje fan blogs makke troch harsels en gastskriuwers. Wy binne dêrom grutsk in partner te wêzen fan dit geweldige inisjatyf.

Maartje Withagen. Animaartje team. online spelletjes en leuke blogs.
https://animaartje.nl/
Wilt u deze pagina delen?